Punch Medium pre-workout

Vanaf € 32,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Punch Medium pre-workout

Ben je op zoek naar optimaal trainen en het maximale uit je training te halen? Dan zal de term pre workout je niet ontschoten zijn. Waarom is dit artikel zo razend populair in de fitnesswereld en waarom zorgt dit artikel er voor dat je het maximale uit je training kan halen? Hieronder leggen wij uit wat je van de pre workout van Smack Nutrition kan verwachten.

De medium pre workout die wij aanbieden geeft vele voordelen, zoals het verhogen van het energieniveau, het verlengen van je uithoudingsvermogen, de extra boost die leidt tot meer kracht en het herstellen van je spieren.

Geen zin? Onze medium pre workout lost het op!

Wanneer je geen zin hebt om te trainen en geen motivatie hebt dan is een scoop pre workout van Smack Nutrition je grootste vriend. Sterker nog: nadat je pre workout hebt genomen zit je niet meer stil en is trainen het enige wat door je gedachten gaat!

Een scoop van onze pre workout bevat vele ingrediënten die je deze boost geven. Het bevordert de bloedsomloop, het lichaam is compleet voorzien van energie en je bent mentaal scherper. Het fijne is dat je hierdoor het uiterste kan vragen van je lichaam en dat kan je tijdens het sporten goed gebruiken!

Krijg je van de PUNCH! pre workout de zelfde boost als van de SMACK pre workout?

Van de medium PUNCH! pre workout krijg je een flinke energieboost, maar deze is net iets minder sterk als onze SMACK pre workout. Wanneer je fanatiek, maar met een iets minder hoog tempo wilt trainen, raden wij je aan om voor de medium PUNCH! pre workout te gaan.

De voordelen van onze pre workout op een rijtje

  • Energielevel stijgt
  • Focus neemt toe
  • Sterkere motivatie
  • Krachttoename
  • Uithoudingsvermogen neemt toe

Ingredienten:
Beta-alanine, L-arginine, L-leucine, L-lysine, Betaine (TMG), L-valine, L-isoleucine,
zuurteregelaar (E296), aroma, caffeine (1,2%), zoetstof (E955, E950), kleurstof (E101),
piperine (extract van zwarte peper).